Jeg husker det som kogte makaroni tilsat friske tomater i både, stegte løg, stegt bacon og frisk klippet persille. Fedtstoffet fra løgene hjælper til at binde retten samlet, når alt lige vendes en gang👌
Jeg savner også Møllerens makaroni. De smagte godt med millionbøf til. Især når begge dele var blandet sammen. Hvis der var noget tilbage, varmede jeg det næste dag med en klat smør i. Og så spiste jeg det til morgenmad
Elskede dem - endelig et alternativ til spaghetti, som var så besværlig at spise. Min mor elskede dem også - let og hurtigt at lave.
SvarSletSavner dem
SvarSletOgså her.
SvarSletHar nogen opskriften ?
Jeg husker det som kogte makaroni tilsat friske tomater i både, stegte løg, stegt bacon og frisk klippet persille. Fedtstoffet fra løgene hjælper til at binde retten samlet, når alt lige vendes en gang👌
SletJeg savner også Møllerens makaroni. De smagte godt med millionbøf til. Især når begge dele var blandet sammen. Hvis der var noget tilbage, varmede jeg det næste dag med en klat smør i. Og så spiste jeg det til morgenmad
SvarSletJeg fik dem hvor det var brunet oksekød og peberfrugter. Laver det stadig den dag i dag
SvarSlet