Tilbage til Datiden - gamle danske reklamer og andet godt: Moderne mad

Moderne mad



Klik på billledet for at forstørre. 
  
Mad & Gæster, 1971
Nu skal De smage makaroni. Møllerens Makaroni er løse, lette makaronier.

6 kommentarer:

  1. Elskede dem - endelig et alternativ til spaghetti, som var så besværlig at spise. Min mor elskede dem også - let og hurtigt at lave.

    SvarSlet
  2. Også her.
    Har nogen opskriften ?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg husker det som kogte makaroni tilsat friske tomater i både, stegte løg, stegt bacon og frisk klippet persille. Fedtstoffet fra løgene hjælper til at binde retten samlet, når alt lige vendes en gang👌

      Slet
  3. Jeg savner også Møllerens makaroni. De smagte godt med millionbøf til. Især når begge dele var blandet sammen. Hvis der var noget tilbage, varmede jeg det næste dag med en klat smør i. Og så spiste jeg det til morgenmad

    SvarSlet
  4. Jeg fik dem hvor det var brunet oksekød og peberfrugter. Laver det stadig den dag i dag

    SvarSlet