Tilbage til Datiden - gamle danske reklamer og andet godt: Bliv grønstrømpe

Bliv grønstrømpe


Klik på billledet for at forstørre. 
  
Mad & Gæster, 1971
- bliv grønstrømpe og gør oprør mod brun-sovs mentaliteten. Lav mad, der er frisk i smagen, let og sund. Kvikke retter, der er fulde af »levende« vitaminer. Brug grønsager. Prøv med agurk: En salatagurk snittes i tynde skiver. Blandes i en marinade af 2 spsk. esdragon-eddike eller citronsaft, 4 spsk. olie, 1 /2 tsk. salt, lidt friskkværnet peber, 1-2 spsk. hakket persille. Stilles koldt 1 /2 time, så agurkeskiverne kan traekke i marinaden. I stedet for hakket persille kan bruges andet kryddergrønt såsom hakket kørvel, esdragon eller fintklippet purløg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar