Tilbage til Datiden - gamle danske reklamer og andet godt: Nyt fra ude & Nyt fra hjemme

Nyt fra ude & Nyt fra hjemme


Klik på billledet for at forstørre. 
  
Ude og Hjemme, 1975
Frank Sinatra, amerikansk sanger, befandt sig i London, da Burton forleden fejrede, at han passerede de 30. Sinatra var naturligvis inviteret, men han foretrak at spise til middag i May-fair-klubben »Burkës« sammen med vennen Gregory Peck. Der lå dog ingen uvilje mod den genforenede »familien Burton« bag hans nej, for han sagde også nej til en invitation fra Telly avalas et par dage senere. Det menes, at det er Sinatras nye og ret så viljestærke veninde, Barbara Marx der holder sangeren i »kort snor«.

Sophia Loren, 41-årig italiensk filmstjeme med evigung skikkelse, nærer en næsten sygelig angst for, at hendes to bøm, Carlo, syv, og Eduardo, to, skal blive bortført. Har hyret ny barnepige, Nathalie Han, 38-årig karateekspert, til at se efter børnene. To gange hver nat skal Nathalie ifølge sin kontrakt kontrollere, at børnene befinder sig i god behold i bømeværelset.

James Bond, engelsk roman- og filmagent, er blevet en splittet personlighed. Bond-ñlmenes producenter Harry Saltzmarz og Albert Broccoli er blevet trætte af samarbejdet og har besluttet at gå hver til sit. De mange Bond-fans kan dog være rolige. Film-selskabet Columbia har købt Saltzmans halvdel af James Bond og fortsætter sammen med Broccoli den populære ñlmserie. Film nr. 10 er klar til indspilning, og det fortælles, at man foreløbig har planer om yderligere tre. Allesammen med Roger Moore som Bond.

Zarah Leander, engang forgudet sang- og teaterstjeme, får sin debut på Broadway. New Yorks berømte teatergade, i 1977, året hvor Zarah fylder 70. Har netop skrevet kontrakt om en rolle i ny musical bygget over jean Anouilh: »Eternal Starsu«.

Die Zarah debuterede i sit hjemland Sverige i 1929, men havde sine største succeser bl.a. som filmstjere i Tyskland i slutningen af 30'erne og begyndelsen af 40'erne.

Idi Amin, Ugandas Hitler, er blevet vred igen og siges at fortryde, at han løslod den engelske forfatter Denis Hills. Har netop læst Hills bog om Uganda og hiemkaldte straks efter den ugandesiske ambassadør i London. Amin erklærer dog samtidig, at forholdet til England er det bedst tænkelige. Og erklærer så: Denis Hills er en "sexgal alkoholist".

Jørgen Krabbenhøft, sanger og rytmeguitarist i det hedengangne Hit-Makers, har netop haft sucees med et plade-comeback. Succesen blev hurtigt fulgt op med meget smigrende tilbud om at spille sammen med selveste Bill Haley i Hard Rock Café, men Jørgen sagde pænt nej tak. Der skal mere til, år han igen bestiger tribunen og melder sig ind i rotteræset.

Jens og Peter, 25-årigt tvillingepar fra Vejle, der startede deres musikalske karriere i Cirkus Buster som 16-årige, har været lidt længe undervejs. I mellemtiden har de haft en pæn succes i Tyskland, men først nu kommer der rigtig gang i sagerne på i dansk grund. Har skrevet plade-kontrakt med Gustav Winckler om LP, der udkommer om kort tid. Stilen er 60'er hits, som de to brødre selv har sat nye tekster på.

Emma Spies, mor til Simon, er lykkelig. I årevis har hun ønsket, at sønnen ville lade hår og skæg falde for saksen. Som bekendt røg skægget for ikke så længe siden, og forleden røg så håret. Simon Spies er blevet rigtig kort-klippet, så nu ligner han igen den pæne, unge mand, som hans mor husker. Simon fejrede begivenheden med at købe ny okseblodsfarvet Cadillac, så nu optræder han som supergentleman i enhver henseende.

Kai Løvring, Danmarks næstmorsomste mand iføge Ude og Hjemmets læser-afstemning, får nu sin ñlmdebut. Skal spille forvirret kroejer i Ib Mossins film »Brandbørge rykker ud«, og ñlmselskabet garanterer, at man aldrig har set nogen kroejer som Kai Løvring. Blandt de øvrige hovedroller kan nævnes Ulf Piigaard, Axel Strøbye og Poul Bundgaard. Premiere formentlig i midten af februar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar